Kaos på flera plan

Mycket som händer just nu vill jag lova, kaos i olika former. Det är som att tiden inte riktigt räcker till, precis som det ska vara (om man har roligt vill säga).

Nu måste jag ju säga att kaos inte alltid är någonting negativt. Många gånger är det rent av riktigt positivt, just nu är det ett stort stänk positivt kaos som sprider sig i mitt liv.

Tyvärr har bloggen blivit lite lidande utav detta då de senaste månaderna har blivit färre uppdateringar.

Snart vänder detta, jag lovar. Mitt kaos måste kategoriseras lite bättre först bara.

Klant på jobbet

Slant på jobbet hade väl kanske varit ett bättre val. En rejäl vridning utav mitt knä som har resulterat i att min sambo har döpt om mig till Link (Zelda spelen) eftersom jag linkar omkring.

Det är standard, jag är en klant. Förutom att jag vrider knät ur led då och då finns ju min standard med jämnvikten.

Men nu ska det snart vara löst, ett av problemen. Mina skyddskor är på intågande.

Det är inte skönt att köra över sina tår med en truck. Även om trucken inte är stor.

Kaos på flera ställen

Då menar jag bland annat det ofantligt dumma uttalande som Greger von Sivers gjorde inför en dold kamera där han bland annat gjorde jämförelsen elever med ADHD och ruttna äpplen.

Jag vet inte hur många gånger detta kommer fram i olika former i vardagen. Det handlar rakt av om okunskap, det vet vi alla innerst inne.

Att en person med ADHD eller någon form utav funktionsnedsättning skulle vara mindre värd pga sin gåva är ju bara pinsamt. Om du istället för att stjälpa hjälper ett barn som har svårigheter med viss inlärning, då kan detta barnet gå hur lång som helst.

ADHD = superbränsle.

Sen kan Greger säga vad han vill.

Lite kaos har aldrig skadat