Kaffe och tics kan bli pinsamt

kaffe och tics, det låter som en fin kombination va? Det är inte helt fel, bara man inte kombinerar dem.

I mitt fall nu senast var under mitt helgjobb (står i butik och försöker sälja kläder då) när jag precis hade köpt en stor fin latte och började sippa lite på den.

Vad händer då när jag står vid borden med kläder? Jo självklart börjar mina armar leva rövare, är van vid att kasta saker eller att jag sprattlar men inte när jag har en mugg kaffe i handen.

Kaffe och tics

Jag står där i butiken och helt plötsligt flaxar mina armar och kaffet hamnar på partier där det oftast inte finns kaffe (förutom när man spiller hemma) – på väggen, på nya fina kläder (givetvis vita).

Det som gjorde det hela lite extra pinsamt förutom kunden som var i affären var att chefen stod framför mig och såg allt.

Tack och lov känner han till mig och sa bara ”det där var inte bra” – blev inte mycket förstört tack och lov.

Kaffe och tics kan även hänga ihop på andra sätt, tex genom att koffein kan öka effekten utav tics. Jag påverkas inte utav det, tack och lov då min kaffekonsumtion har ökat rejält den senaste tiden.

Kaffe och tics är med andra ord något som inte gick ihop den dagen.

Skäms för min stiltje

Det har varit lite stilla här på bloggen ett par veckor, jag skäms rejält för detta men det har inte fungerat att skriva. Blev rejält knäckt för en händelse för ett litet tag sedan och påverkan blev nog större än jag först trodde.

Nu känns det som att återhämtningen har kommit och även motivationen.

Julen är nästan här och förberedelserna i full gång, alla julklappar är inköpta (bara själva paketeringen kvar) – Ett par julluncher har även inmundigats.

Min sambo har lyckats bättre än någonsin med sitt julgodis, känns som att de 5 kg jag kommer att gå upp inte spelar någon större roll.

Har du fått klart allt inför julen?