Snäll! Vad tjänar jag på det egentligen?

Snäll, go, glad, trevlig och allt däremellan brukar folk beskriva mig som.

Jag tänker sluta upp med det nu, orkar inte med att vara en snäll person som alla kan räkna med eftersom det inte genererar något annat än skit tillbaka till mig.

Varför var jag snäll mot dig?

Jag kan verkligen inte förstå varför min godhet, eller mitt ”fina hjärta” (sarkasm) alltid ska gå på dessa nitar. Det är inte riktigt första gången jag blir blåst, är väldigt van vid att det alltid är massa snack men ingen verkstad.

Funderar på att köpa stämplar, eftersom alla verkar leva efter Facebook ändå kan man lika gärna ha dessa ”like” och den fyndigare ”dislike” stämpeln med sig för att sedan använda sig utav dem vid väl valda tillfällen.

Snäll med en stämpel

Varför var jag snäll mot dig egentligen? Jag har ingen aning, antar att det har med min respekt för mina medmänniskor att göra.

Jag orkar inte med detta mera, finns ingen anledning att vara snäll längre eftersom det inte ger något tillbaka.

Nu tänker du säkert ”är man snäll sover man gott om natten” – Ja det stämmer väl? Inte en chans, sover inte bra och har egentligen aldrig gjort. Kanske är ett tecken, behandla andra som du inte vill bli behandlad då kanske man sover bättre?

Ledsen, sårad och ett stänk bitter

Nu låter detta kanske väldigt bittert men jag kan inte hjälpa det.

Just nu känner jag bara att hoppet om mänskligheten minskade ytterligare en skvätt.

Tack och lov finns det ett par goda människor som hittills inte har blåst mig och jag hoppas verkligen att det inte heller kommer att ske.

Den kraft och motivation som fanns inom mig minskade ganska rejält, fast varför förväntade jag mig något annat? Har ändå vanan inne av att bli besviken.