hundra år – otroligt häftigt

Hundra år, det är ganska länge va? Ibland känns det ungefär som hundra år sedan jag skrev något på bloggen.

Det stämmer givetvis inte, tack och lov. Det har hänt otroligt mycket sedan Januari och jag vill nu dela med mig utav en liten del av dessa händelser.

Hundra år 1914 – 2014

I mars föddes våran andra dotter Elida, en fantastiskt underbart vacker liten tjej.

1914 föddes min mormor, 2014 föddes Elida. Jag känner en otroligt tacksamhet för denna bild här under.

Hundra år - 1914 - 2014

Det skiljer 100 år på dessa fina personer. Jag känner sådan tacksamhet att mummu lever och att jag ytterligare en gång få se henne hålla mitt barn. Att få ha kvar mummu är viktigt, hon har alltid varit en stöttepelare för mig.

Nygift och glad

I februari gifte jag mig med min vapendragare Saga. Att hon är min fru känns overkligt och jag måste kolla på ringen flera gånger per dag för att se att det stämmer.

På nätterna vaknar jag och ser både Saga och Elida jämte mig i sängen. Det är en känsla som är helt obeskrivlig.

Saga, Julia och Elida. Det är min fina familj och jag känner en sådan otroligt tacksamhet för dem.

Massa projekt på gång

Även fast du inte har märkt det har jag haft en hel del för mig. Detta har gjort att bloggen blivit lite lidande men nu ska det bli ändring på detta. Jag mår bättre, stressen har minskat och livet har börjat bli mer och mer som det brukade vara (förutom vårar lilla nytillskott).

Jag kommer snart att visa dig vad det är som är på g, tro mig. Men innan det ska jag få igång bloggen igen på riktigt denna gången. Inget halvdant, nu är det fullt fokus på att skriva, jag har nämligen mycket kvar att säga.