2015 – nu kör vi

2015, wow – Det var ju inte längesedan det var 1994 och ”Lejonkungen” var lika het som ”Frost” är idag.

Jag måste vara helt ärlig och säga att 2014 inte har varit det ultimata året gällande bloggande för mig. Har varit för mycket annat som har hänt som jag varit tvungen att prioritera.

2015 – då smäller det

Saker och ting har stabiliserats en del vilket är positivt, 2015 känns som året då jag kan komma tillbaka till bloggandet och nå ut med mitt budskap.

Hade det inte varit för alla positiva saker som hänt 2014 skulle jag nästan vilja stryka det året, för helt ärligt; Första halvan detta år var otroligt hektiskt och har tagit fram till nu för mig att kunna nå en hyfsad stabilitet i huvudet och den galna stress som har jagat mig.

2015 är här

Jag är som många andra, har svårt att säga nej vilket har inneburit ett ex antal timmar utav projekt som jag inte skulle behövt engagera mig i. Nu är det vissa förändringar som innebär att 2015 inte kommer att vara ett sådant år, stressigt lär det bli men på ett helt annat sätt.

December med förkylningar och haltande

Jag stukade mitt knä den 22á december, har aldrig i mitt liv haft sådan värk. Tack och lov hamnade jag hos en bra läkare som skrev ut skapliga värktabletter som inte gett mig en enda biverkning utan tagit bort hälften utav smärtan.

Förkylningen som jag drog på mig försvann tack och lov relativt smärtfritt – Men jag gillar förkylningar, man måste ju få sitta och snörvla som en tok lite då och då, tycka synd om sig själv 🙂

Jag vill avsluta detta år och inlägg med ett tips

Jag är ett fan utav Madeleine Larsson Wollnik, en av de coolaste personerna ute på nätet (troligtvis IRL med, känner henne tyvärr inte) – Jag brukar smyga in på hennes blogg lite då och då för att se vad hon har att erbjuda.

Ett enormt driv i denna människa, stor förebild för mig och många andra. Tycker att hon är ofattbart cool.

Spana du in henne med: även du Peder: Madelein.se

Gott nytt år mina vänner.