Jag lever fortfarande

Jag lever fortfarande, har varit mycket med diverse saker den senaste tiden bara. Mitt senaste inlägg var i april, då hade jag några veckor innan blivit pappa igen till lilla Elida.

Det som är intressant tycker jag är att statistiken på min blogg faktiskt inte har dött ut helt trots att jag inte har varit aktiv, det känns bra att bloggen lever även på andra sidan.

Jag lever livet

Det är en ganska tråkig rubrik, men den stämmer faktiskt in väldigt bra just nu. Året 2014 är snart slut och det har varit ett otroligt hektiskt år men många händelser, en snabb summering följer.

  • I Januari flyttade vi från Borås till ett mindre samhälle utanför.
  • I februari gifte jag mig med min älskade Saga.
  • I Mars föddes Elida.

April -> December har varit fyllt med nya uppgifter på jobbet (har försökt lära mig massa nya saker, dock lång väg kvar innan jag ens är i närheten av min läromästare som jag idag förärar med namnen ”7”.

Jag har fått frågor ifrån flera utav mina läsare som undrar vad som hänt och helt ärligt har ingenting hänt förutom att tiden har minskat för mig, men saker och ting börjar sakta men säkert balanseras vilket innebär att mina intressen kommer att återupptas igen.

Arbetar med min jämvikt

Flera gånger har jag skrivit om jämvikt och vad det innebär för mig, har jobbat lite extra på detta nu de senaste 2 månaderna, har gjort enorma framsteg tycker jag själv.

Jag slog mitt ena knä blodigt, svor en vacker ramsa inom mig och lyckades tygla tvånget och haltade iväg utan att slå i knä #2.

För många låter detta som en liten sak, men för mig är det enormt, helt fantastiskt.

100 års kalas

För ett litet tag sedan fyllde min mormor 100 år, det är riktigt häftigt. Vi hade ett fint kalas där nästan alla var med, kolla in bilden. Ser du mig? Jag ler till och med.

Hon lever än=)

 

Denna gång menar jag det, nu är är Tourettebloggen tillbaka igen – Känns det bättre då Peder?? 🙂