Orup berörde även mig

Har alltid varit svag för Orup, skäms inte för att erkänna det trots att jag är en inbiten hårdrockare. Brukar inte skriva speciellt mycket om musik, men eftersom Carola har ADHD och detta är något som min blogg innefattar passar ju det ypperligt.

Att kolla på ”Så mycket bättre” är inget jag gör, men när vetskapen om att just Orup skulle vara med blev jag lite nyfken, kollade givetvis in på avsnittet när Carola var den som skulle tolkas, jag tappade hakan.

Den otroliga känslan, rösten, versionen gav mig gåshud.

Låt saker beröra – Det gör dig mänsklig

Även fast jag är väldigt sen med att skriva om just denna tolkningen låter jag det inte gå mig förbi.

Kämpar hela tiden med att inte visa känslor, det är skadligt för mig. Ägnar hela dagarna åt att vara trevlig och glad, visar väldigt sällan om någon gör mig illa eller om någon gör mig glad. Ett stort problem som finns inom mig.

Efter att ha bunkrat upp med känslor i många år känns det väldigt konstigt när ögonen fuktas och gåshuden kommer fram genom en tolkning av en låt som många lyssnade på i dagis.

Har kommit långt nu, att erkänna är ju första steget – Erkänna för sig själv menar jag nu, det är ju bara andra du lurar genom spel, inte dig själv.

Kolla in Främling med Orup

Om du inte redan sett/hört låten åtgärda det enkelt nu. Dagens tips.