Fungerar dessa värktabletter tro?

Jag tar aldrig värktabletter, knappt alvedon. Efter alla år som jag ätit massa mediciner känner jag att det bästa är att härda ut i det längsta, nu är jag dock tvungen.

Jag känner mig ofattbart klen och gnällig efter att jag stukade mitt knä, har aldrig känt en sådan smärta i hela mitt liv. När jag var hos läkaren den 22´a december fick jag Naproxen som är en lite starkare variant utav Ipren, trodde detta skulle hjälpa då den är antiinflammatoriska och smärtstillande.

Värktablett

Efter ett paket utav dem märkte jag att det inte gjort någon som helst skillnad. Kände att jag behövde ringa till min läkare och säga fråga om jag kunde få något annat istället för Naproxen.

Idag hämtade jag nya Värktabletter

Idag hämtade jag ut ett nytt paket med Naproxen, samma styrka som tidigare. Fick även ett paket med Tramadol som jag ska kombinera med de andra tabletterna.

Tillsammans ska dessa tydligen göra underverk mot smärta och inflammation – Det återstår ju att se, är skeptiker av naturen och det är lite svårt att bara vifta bort tankarna som dimper ner som ett brev på posten, sen att mina Tramadol heter Retard gör ju att jag börjar undra vad läkaren tror om mig.

Värktablett

Överböjliga knän

Förutom stukningen utav mitt vänsterknä finns även en annan skada i det högra som jag fick november 2013, den har inte riktigt läkt och jag har funderat fram och tillbaka på varför. Äntligen har jag hittat felet, förutom skadorna.

Jag har överböjliga knän, kombinera detta med konstant skakande på benen plus massa skador (misshandlade ben) är det ju inte speciellt konstigt att jag har ont.

Det finns dock lösningar, bland annat balansövningar på bosuboll som jag ska måste ta tag i när mitt knä har läkt. Tänk om det inte är svårare, att bara stärka upp musklerna runt mina knän för att minska problemen jag har.

Det vore ju fantastiskt.

Har du erfarenhet utav Tramadol? Berätta gärna vad du tyckte om dem.