Tar illa upp för detta

Okay, jag tror inte personen i fråga menar något illa men det gör inte mindre ont för det.

Vad pratar jag om nu då? Det gamla vanliga, personer från förr som tror att de känner mig. Samma gamla vanliga skit som tidigare.

”Jag läste om dig i tidningen, haha, körde över andra foten med” – Det är ett parti där jag berättar om mitt problem med jämnvikt och hur jobbigt det är för mig.

Då kommer massa prat om att jag minsann inte var sådan förr osv…

Jag ska berätta en sak

Personer som lever med tvång lever ofta ett dubbelliv, det innebär att man allt lever ett liv där allt ”bubbel” inom sig levs ut och ett där allt bunkras upp. Ofta är detta pinsamt, med tvång och sådant vilket innebär att man väljer att inte visa för andra.

Det är inte svårare, att du inte sett vad jag gör är bara för att jag inte har visat dig när jag gör det.

Spräckta fingrar, trasiga armar/knogar, oändligt med pillande på detaljer, och mängder med annat som du och alla andra sett som en fas eller missflyt handlar inte om något annat än tvång (ocd) – Nog för att jag inte platsar bland de ”värsta” för det gör jag verkligen inte, men det gör ju inte saken mindre jobbig för mig (att någon annan har det värre).

Inse fakta, du vet inte allt om alla. Om du nu inte råkar vara en sådan som har stenkoll på alla du känner 24/7 vilket jag har väldigt svårt att tro.

Läs några utav mina inlägg om tvång:

Snälla döm inte andra

Jag säger bara det, säg ingenting till någon som du inte har en aning om. Det sårar väldigt mycket.

Funktionsnedsättningar är den lätta utvägen eller?