Kaos, igen – När ska jag få struktur?

Kaos, ständigt detta kaos. Hur ska man kunna få iordning på tillvaron i huvudet när man är som man är vissa dagar?

Det är ganska mycket just nu som pågår, har inte skrivit på ett litet tag igen vilket är väldigt dumt då mycket utav det kaos jag har i huvudet skulle platsa in väldigt bra här.

Mitt kaos minskar eller ökar den 1á mars

Just nu har jag en deadline, som jag satt själv utav den enkla anledningen att jag arbetar betydligt bättre under stress.

Om det är lite stressigt, då tappar jag allt fokus och kan inte lösa något alls egentligen. Om det däremot är fullständigt kaotiskt, då är jag i mitt rätta element.

En fråga från en läsare

Jag fick en fråga av en läsare som har problem med sin concerta, jobbiga biverkningar som får henne att må dåligt. Kan du dela med dig utav dina erfarenheter av just concerta (om du äter dem nu eller har gjort tidigare) – Jag tror nämligen att hon skulle behöva få lite feedback utav dig.

Jag är inte rätt person när det handlar om mediciner längre, har kommit till ett läge där jag klarar mig utan (vilket är ofattbart skönt) – Men det finns ju dem som behöver och då är jag helt klart rätt person till att motivera.

Dela med dig av dina erfarenheter

Vi måste hålla ihop och hjälpa varandra, en läkare som bara kan läsa sig till funktionen på ett piller är inte på långa vägar lika bra som du som faktiskt har en erfarenhet utav dem.

Dela med dig i en kommentar, fråga gärna dina vänner som äter concerta hur det fungerar för dem. Känner att vi behöver hjälpa denna tjej.

Om problemet jag har med Disqus kvarstår, då kan du inte kommentera här. Då kan du alltid kommentera på Facebook.