Sjukdom – Även tuffingar blir drabbade

Sjukdom, vabbuari. Har helt för mig att det var barnen som skulle vara sjuka i Februari och inte föräldrarna. Jag har åkt på min obligatoriska förkylning som inte sätter sig någon annanstans än i bröstet som gör att jag inte orkar röra mig speciellt mycket.

Tack och lov verkar turen nästan vara över för denna gång,

Sjukdom

Sjukdom – även tuffingar blir drabbade

Nu försökte jag inte vara macho utan se verkligheten, ibland måste även vi som försöker vara lite ”tuffare” tagga ner och låta förkylningen (eller vad det nu är för sjukdom) verka ut.

När man är inne i en period där man måste vara lite tuffare och bara köra på, då kan det vara läge att ändå lyssna på kroppen som säger åt dig att chilla lite, även om du kanske inte har det mest fysiska arbetet hela tiden.

Vila, ta det lugnt och gör ingenting, det är nyttigt ibland. För mig hjälper det att sitta, arbeta enbart i huvudet med planering utav 10 000 olika projekt, drömma sig in i dem och sedan försöka lösa problem som kan tillkomma redan innan de är där.

Ibland går det,  andra gånger inte.

Nu tänker jag ta och vila lite de sista timmarna på helgen och sedan vara fit for fight på måndag för nya arbetsveckan. Ser mycket fram emot denna.