Förbannelse – Hur kopplar man ner?

Jag håller på att bli tokig utav denna förbannelse som i hela mitt liv varit en välsignelse. Att leva med ADHD är inte enkelt, det är inte bara positivt hela tiden med öset och tjötet som alla verkar tro.

Att leva med något som idag, just exakt idag känns som den största förbannelse som drabbat mänskligheten (jag vet, bara gnäll) – Men droppen som får bägaren att rinna över känns närmre nu än tidigare och jag vet inte hur jag ska hantera detta.

Jag är fullständigt nollad just nu

Jag avundas personer med tomma huvuden, alltså dem som kan tömma huvudet och släppa saker och sedan gå vidare. Dem som slipper gå omkring med ett kontant ältande,oro, stress, ångest och lik förbannat gå omkring med ett stort flin.

Förbannelse

Fördelen med branschen jag arbetar inom är att jag kan göra en liknande keps, vilket jag ska göra – Försöka använda den och se mig i spegeln för att enbart för en liten sekund kunna låtsas att man är en normal person som kan släppa saker och bara kunna slappna av och få vila en liten stund.

Jag har inte kunnat gå ner i varv på flera år, konstant stressad finns ingen offswitch. Jag är van, har alltid haft det på det viset.

Förbannelse som du inte vill vänja dig vid

Jag är extremt negativ just nu, jag vet. Mitt mål är att uppmuntra och vara en person som man kan vända sig till oavsett vad, hela tiden, men just nu finns inte orken där.

Min spiral kommer och går, precis som din gör. Jag försöker inte vara speciell eller tycka mer synd om mig än någon annan, men vad folk än säger. Du vet klassikern, det finns alltid någon som har det värre. HUR F*N HJÄLPER DET MIG?

Förbannelse

Missförstå mig inte, jag älskar att leva med ADHD, tourettes syndrom och mina tvång (OCD) – Jag skulle inte vilja vara utan dem, bara ibland – En liten stund.