Influensan 2015 – Hårdare än jag trodde

Influensan, vabbuari, sjuka barn/vuxna – Detta är standard varje år, alla fasar för den hemska februarimånaden som tack och lov är kort.

Jag skrev för ett litet tag sedan att även tuffingar blir drabbade och att min runda verkade vara över för denna gång. Jag hade fel, väldigt fel.

Influensan 2015 inget att leka med

Jag vet inte när jag har varit såhär sjuk senast, fullständigt utslagen. Haft sådan feber som jag inte haft på hur många år som helst, migränhuvudvärk i flera dagar och verkningslösa värktabletter.

Kort och gott, utslagen – Har inte funnits någon som helst styrka i mig, när jag inte startar min dator, då är jag riktigt sjuk (fråga vem som helst utav mina vänner) , det händer inte.

Nu känns det som att jag är på väg tillbaka, febern har minskat, och huvudvärken likaså.

Dock är jag väldigt trött, lägger mig tidigt och vaknar jobbigt nog tidigt och kan inte somna om.

Mina barn och min fru har varit jättesjuka dem med. Julia var hemma en vecka från skolan med feber och hemsk hosta, hon fick genomlida veckan i sitt rum med netflix och roomservice, hon led jättemycket jag lovar 🙂

Arbetat halvdagar denna vecka hittils

Jag stannar aldrig hemma från jobbet, det krävs mycket för att jag ska ”svika” mina arbetskamrater. Har dock varit tvungen att gå vid lunch 2 dagar i rad nu då jag helt enkelt varit för trött/hängig/sjuk/febrig för att orka jobba.

Ska försöka mig på en heldag imorgon och se hur det går.

Kommer du ihåg vad jag skrev om 1á Mars?

Jag skrev om ett projekt som skulle vara färdigt 1á Mars, innan jag gör detta projektet helt officiellt behöver jag någon testperson, känner du dig sugen? Hör av dig.

Nu är det dags att försöka hitta in till sovrummet och ladda batterierna inför morgondagen.