Kate Farley – Boxare utan begränsning

Kate Farley
Bild © jiujitsutimes.com

Du vet dagar när du känner dig lite extra misslyckad (jag kallar dessa dagar måndag till fredag), då känns det extra bra att hitta en person som Kate Farley.

Jag har alltid varit fascinerad utav boxning och när jag som vanligt ägnat ett par timmar åt att kolla klassiska Mike Tyson klipp på youtube såg jag Kate Farley som är en boxare. Det är egentligen inget speciellt med en kvinnlig boxare, eftersom Diana Prazak och Laila Ali redan har bevisat att kvinnor kan detta med boxning.

Jag kommer ihåg första gången jag såg Laila Ali boxas på youtube, wow. Riktigt häftigt.

Kate Farley – Boxare utan begränsning

Det som gör denna boxare unik är hennes handikapp. Att se en boxare som har en CP-skada är något som inte förväntades utav mig, inte för att jag nedvärderar någon med en CP-skada, har inte tänkt i den banan tidigare bara.

Kolla videon nedan, wow. Jag beundrar denna människa otroligt mycket. Hon vill få fram att bara för att man har ett funktionshinder betyder inte det att du ska hindras att göra det du faktiskt vill göra.

Hennes tränare Matthew Furnell har tillsammans med Kate tagit fram ett alldeles nytt sätt att boxas på.
Jag älskar att se när en person som mot alla odds satsar allt och bara kör på. Detta är motiverande om något. Kolla in Kates instagram för träningsvideor och bilder.

Häromdagen skrev jag om Nick Vujicic som även han är en oerhört stark person där uttrycket mot alla odds passar in.

Jag söker hela tiden efter personer som inspirerar och motiverar, känner du till någon som jag bör kolla upp? Skriv gärna en kommentar med vem detta kan vara och låt mig få en person till att beundra.