Sveket – Mitt hjärta krossades

Mitt hjärta krossades av sveket

En fredag i april förändrades allt, mitt hjärta krossades av sveket som ingen vill bli drabbad av.

Hade ett samtal som förändrade mitt liv, ett sådant som ingen vill ha. Jag krossades på plats. Har försökt hitta spillror för att kunna sätta ihop mitt hjärta igen men lyckas inte hur jag än försöker.

Sveket, från en person som jag litade på är numera bearbetat i mitt huvud och borde rent logiskt inte påverka mig. Men påverkar gör det, fast inte på samma sätt som för 8 månader sedan.

Jag är fullständigt trasig, har tappat all motivation och känner konstant sorg. Allt detta enbart för att en person gjorde ett val, ett val som har förändrat allt. Jag kan inte längre lita på någon.Hur ska jag kunna gå vidare?

Ok, jag brukar inte vara jättenegativ, brukar alltid se ljusglimtar i allt och även om det känns ofantligt svårt just nu, vet jag innerst inne att det kommer att lösa sig.

Jag kommer inte att tillåta detta sveket påverka mig mer.

Kan vara dags att damma av något som jag skrev om för fler år sedan, minns du SORK? Stimuli, organism, reaktion, konsekvens.

Hur kan en Sork hjälpa?

Det finns en mängd olika sätt och se på och hantera saker och ting, vissa är bra och andra är rent av dåliga. Hur vet vi skillnaden?

Om man ”ritar” upp det framför sig och tänker efter lite, då blir det väldigt mycket tydligare, och rent av logiskt.

Detta ska jag använda mig av för att kunna lära mig att hantera sveket, för nu finns det verkligen ingen mera ork inom mig.