Du är pinsam som lyssnar på andra

Förstår du inte? De bara ljuger för dig, utnyttjar dig. De vet hur svag du är och de gör allt för att utnyttja det. Varför skulle de annars vilja vara med dig? Du kan väl inte erbjuda dem något?

De är fina, rena och luktar gott. Se på dig själv,du är inget annat än ett avskrap ifrån bottnen på en stekpanna som har legat undangömd för länge. Finns ingen som vill ha en gammal värdelös stekpanna, och det finns ingen som vill ha dig heller.

Lyssna på mig

De är bara ute efter frukten av ditt hårda arbete. Gör inget för dem istället, vänta och se hur lång tid det tar innan du blir utbytt mot någon utav värde, du är inget annat än en mellanlandning. Du vet mycket väl att så fort chansen ges, tar de den och lämnar dig kvar.

Det har hänt förut och kommer hända igen – När ska du inse att jag är den enda du har?

Missförstå mig inte, det finns inget som skänker mig mer glädje än när du står på dina knän och gråter för att du än en gång blivit lämnad och utnyttjad. Men är du verkligen lika dum som du låter?

Vart tror du att du är placerad?

Tror du att du delar delas plats? Att du skulle duga för att vara i deras inre krets? Du vet inners inne att du inte ses som något annat än avskum.

Ett utav mina favoritögonblick var den gången när du stod i mitten utav en ring av människor som höll händerna för att du inte skulle kunna ta dig ut. Jag njöt och fick nästan gåshud av att se hatet i deras ögon, som var riktat mot dig, ingen annan. Det var då det blev tydligt, du är en mycket lägre varelse än de andra.

I hela din skoltid fick du bekräftat nästan dagligen vart du skulle vara. Din plats var på marken, utanför de fina.

Du måste förstå

Jag vill inte ljuga för dig, jag tänker inte linda in något. Det finns ingen mening med att ge dig falska förhoppningar. Du är värdelös, kan jag uttrycka det på något annat sätt? Nej, du är värdelös – säg efter mig – JAG ÄR VÄRDELÖS.