Vad är detta för person?

Du som inte riktigt har förstått vem Mynklo Martinsson är kan behöva en liten förklaring, det underlättar troligtvis en hel del för dig.

Mynklo är ditt inre, den rösten inom dig som orsakar problemen. Din ångest, dina tvång och den syn som du har på saker och ting i din omgivning. Inte för er som mår bra, utan för oss med sämre mående.

Det som jag skriver är mina känslor, det som utspelas inom mig själv. Det är därför du kanske har svårt att sätta dig in i allt som han säger, men det är inte själva tanken. Jag ska stapla upp tanken med Mynklo.

  • Ångesten som bränner – Den som ökar upp din puls på det negativa sättet, du vet när allt gör som mest ont.
  • Ditt självhat – Det är Mynklo som ökar upp hatet du har mot dig själv.
  • Dina tvångstankar/handlingar – Den som styr dig mot det självdestruktiva

Detta är inte allt som Mynklo Martinsson handlar om. Utan snarare en liten del vilket kan ge dig en liten större bild utav helheten.

varför skriva om detta?

Det är viktigt att de som inte mår dåligt får en inblick i hur det kan utspelas i huvudet på någon som mår dåligt, även de som känner igen sig i det jag skriver kan få ut något.

Det du med ångest kan få fram är att du inte är ensam, vi är flera som mår dåligt.

“Du kan kalla mig Mynklo Martinsson” är en följetong som kommer att skrivas här på Tourettebloggen.se, vad som händer sedan. Det kommer du få reda på inom en snar framtid.

Det som är viktigt är att du förstår att jag inte kan skriva på ett snällt sätt, det finns ingen mening med att linda in verkligheten i hur det utspelas i vårt inre.

Det som är viktigt är att vårt utagerande förändras i och med den förståelse och kunskap som vi lär om oss själva.

Läs om Mynklo: