Tourettebloggen.se är placerad i Borås (uppdaterad 2015)

Tillsammans med min fru, döttrar och hund lever vi i en fin liten 4á i ett samhälle utanför Borås. På dagarna är jag en lagerarbetare/originalare och på kvällarna en bloggare, eller snarare en bloggarwannabe.

Då jag har diagnoserna ADHD, Tourettes syndrom och OCD (tvångssyndrom) kan min vardag bli lite intressant. Det som gör denna bloggen lite annorlunda mot många andra är att jag har en tendens av att suga åt mig information om allt möjligt och delar med stor glädje med mig till andra.

Jag blev pappa 2007

I Juli 2007 föddes våran dotter Julia, dagen då jag fick hålla henne i mina armar var en av de mäktigaste i mitt liv. Denna tjej är otrolig och väldigt pratglad nu för tiden. Kan nästan tro att hon är lik sin pratglada pappa.

 

Jag blev pappa igen 2014

16 Mars 2014 föddes våran andra dotter Elida, en mäktig känsla igen. Hade helt glömt bort hur effektfullt det är att hålla ett nyfött barn i sina armar. Att vara pappa till 2 barn är häftigt, riktigt häftigt.

Julia är en otroligt bra storasyster och både min fru (Saga) och jag är väldigt stolta över henne som visar Elida sådan enorm kärlek som hon gör.

Möts ständigt utav fördomar

Jag som många andra möts utav mycket fördomar utav som sårar, de flesta som dömer ut mig har ingen aning om vad de pratar om, just därför kan det vara lite extra roligt att få förklara för dem vad det innebär att ha Tourettes utan svära.

Har svårt för okunniga kommentatorer

Något utav det värsta jag vet är när människor dömer ut andra utan att ha något som helst belägg för det, detta försöker jag råda bot på genom att skriva om olika funktionshinder, då kan andra få lära sig och kanske döma färre. Världen vore mycket bättre om alla kunde acceptera varandra istället.

Försöker utmana mig själv

Utmaningar är något jag gillar, vissa är inte speciellt svåra enligt vissa. Själv tycker jag att det jag har klarat av hittills är relativt bra. Linné marschen i Borås 2011, det var relativt jobbigt – men jag gjorde det.

Detta är hur jag ser ut efter 42km med dålig kondition.